Hvordan har du det

Fra:
Til:
Skjulte modtagere
Bcc:

Hvordan har du det

Må dette brev finde dig ved godt helbred, da du sparer nogle af dine dyrebare minutter til at læse følgende appel med et sympatisk sind. Jeg skriver til dig ved hjælp af min kvindelige sygeplejerske her på hospitalet, fordi jeg kæmper med en alvorlig brystkræft (TNBC). Mit navn er fru Ingeborg Ruth Kempf. Jeg er en 66 år gammel kvinde og er lovligt gift med den afdøde hr. Michael Kempf. Min mand og jeg har boet her i Elfenbenskysten, Vestafrika i de sidste 40 år. Min afdøde mand arbejdede med et olieboreselskab som udlænding her i Afrika, før han døde. Vi blev begge gift uden vores eget biologiske barn. Da min mand levede, deponerede han summen af Fire millioner fem hundrede tusind Euro (4.500.000,00 euro) hos en bank her i Elfenbenskysten, som han underskrev en aftale med banken om, at midlerne kun vil blive brugt til velgørenhedsformål i ethvert europæisk land som sådan. som; at hjælpe de fattige og moderløse babyer, støtte kirkens aktiviteter og hjælpe de privilegerede børn med at fortsætte deres uddannelse i Europa. Min mand tog denne beslutning, fordi vi ikke har noget barn, der arver midlerne i banken her i Afrika, og han blev opdraget af et børnehjemscenter i Østrig, før vi flyttede ned til Afrika.

Jeg kontaktede dig i dag, fordi min læge lige informerede mig om, at min brystkræftsygdom er blevet værre, og at de vil gennemføre en alvorlig / dødelig kræftoperation i næste uge, som jeg måske ikke overlever, fordi sygdommen har spist dybt ned i mit kropssystem. Jeg er bange for, at hvis jeg dør under min operation i næste uge, vil pengene i banken her blive glemt, fordi jeg ikke har nogen anden slægtning til at hævde, at jeg ikke er i stand til at finde nogen af min mands familie i Østrig.

Jeg vil overføre disse midler til din bankkonto til velgørenhedsarbejde. Efter overførslen til din bankkonto du trækker 30% af de samlede midler til dig selv som kompensation og bruger de resterende 70% til at fortsætte med velgørenhedsarbejdet i dit land. Svar mig straks, hvis du er interesseret i at hjælpe mig med denne velgørenhedstransaktion, så jeg sender dig flere detaljer, fordi jeg ønsker, at pengene overføres fra banken her inden min kommende operation i næste uge.

Med venlig hilsen,

Fru Ingeborg Ruth Kempf

Må dette brev finde dig ved godt helbred, da du sparer nogle af dine dyrebare minutter til at læse følgende appel med et sympatisk sind.

Her har du fat i en gal oversættelse. Bruger du GoogleTranslation, skal du regne med betydelige fejl. Og har du gjort det, kan jeg slet ikke forstå, hvorfor jeg skal skrive til dig på dansk. Du vil aldrig kunne forstå det. Heller ikke med GT.

sygdommen har spist dybt ned i mit kropssystem.

Javel! Sikke et måltid! Måske helt ned til fødderne?

Jeg vil overføre disse midler til din bankkonto til velgørenhedsarbejde. Efter overførslen til din bankkonto du trækker 30% af de samlede midler til dig selv som kompensation og bruger de resterende 70% til at fortsætte med velgørenhedsarbejdet i dit land. Svar mig straks, hvis du er interesseret i at hjælpe mig med denne velgørenhedstransaktion, så jeg sender dig flere detaljer, fordi jeg ønsker, at pengene overføres fra banken her inden min kommende operation i næste uge.

… men hvorfor, fru Ingeborg Ruth, giver du mig disse penge? Hvorfor giver du dem ikke til dit eget land, så regeringen kan sætte nødvendige hjælpearbejder i gang, købe medicin, skaffe job og så videre? Hvorfor give en forholdsvis (i den sammenhæng) rig vesteuropæer en masse penge? Hvorfor så ikke en østriger, hvis det betyder noget?

Hvorfor sender du mig nogle ungdomsbilleder? Heftigt photoshoppede oven i købet. Hvorfor er din mailadresse: zdravkovici467@gmail.com og ikke f. eks. Ingeborgruthkempf@gmail.com?

Jeg må tilstå, Ingeborg Ruth, jeg er lidt loren ved det hele …

Forfatter

  • Dennis Defekt

    Kværulantjournalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver ofte udtryk for centrale problemstillinger. Han demonstrerer engageret journalistik og meningshaveri, hvilket kan udløse en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten. Han mener, at eksistens er et tvivlsomt begreb, hvorfor han er usikker på, om han i virkeligheden eksisterer.

    Vis alle indlæg