Kære læser! Måske er du også indimellem træt af de store nyheder? USA, Putin, EU, Kina, Belarus - gennem eksperternes briller oplever vi den store verden.

THYposten.dk vil bringe alternative komplet uinteressante og meget små og trivielle nyheder.

Hanne Havgasse tager os med ud i dette mikrokosmos.

Ved 10-tiden i går blev et køretøj observeret på strækningen Jernbanegade - Bryggerivej. Observationen blev foretaget af en afdeling af færdselspolitiet, der også foretog målinger på Thisted Kystvej.

Af politirapporten fremgår det, at føreren af bilen, den 58-årige Frede M. Mikkelsen, kun kørte 48 kilometer i timen.

Strækningen fra Jernbanegade til Bryggerivej er kendt for at være den bedst egnede accelerationsbane i hele Thisted, og der er derfor forbud mod langsom kørsel på dette sted, hvilket stort set alle overholder.

THYposten.dk har ringet til Frede:

– Du blev standset af færdselspolitiet?

– Ja, jeg  var jo noget forvirret og troede, jeg havde gjort noget galt. Det havde jeg så faktisk. Det viste sig nemlig, at jeg kun kørte 48, og det ville de godt have en forklaring på.

– Hvorfor kørte du så langsomt?

– Åh, jeg kom til at skyde mig selv i foden forleden, og det har medført vanskeligheder med at trykke speederen længere ned. Jeg er godt klar over, at jeg på den måde chikanerer og sinker den normale trafik og undskylder herfor.

– Har du andet, du vil bekende?

– Jeg kørte samme dag om morgenen på Thisted Kystvej, hvor jeg desværre også blev nappet for at køre for langsomt. Jeg lover altså, at jeg fremover vil bestræbe mig på at køre ordentligt, så jeg ikke unødigt sinker alle andre bilister. Undskyld!

Der er tavshed i røret. Så rømmer Frede sig:

– Jeg må hellere tilstå, at jeg i forrige uge holdt for længe, inden jeg kørte ind i rundkørslen ved Toldboden. Jeg troede hele tiden, at de skulle forbi mig, men tre biler i rap kørte alle ud til venstre for mig uden at slå blinkeren til, så jeg synes, jeg var i god tro. Men der var straks en gammel mand bag mig, der dyttede helt vildt. Han løftede oven i købet en knytnæve, så jeg blev da en smule ængstelig. Heldigvis kørte han i sin BMW til højre med hvinende dæk og forsvandt som lyn og torden.

Forfatter

  • Finn Wilkens

    Kommafundamentalist og ortonørd og ansvarshavende chefredaktør med en livslang appetit på at skrive. THY.pt udgør et thyskt netmagasin, der både peger indad mod thyboerne og udad mod verden, og som er formuleret i et uhyre gammeldags sprog uden stavefejl og klicheer og floskler og smarte engelske ord. Der er planlagt og datolagt et antal indslag, herunder chefredaktørens sidste tekst. Han er oppe i alder, og man ved aldrig! Får du meddelelse om hans (alt for tidlige) død, skal du holde øje med hans allersidste artikel, som er hans egen nekrolog. På den måde kan hans gravskrift afleveres med et lille smil og være slutpunktummet for det tidligere KlitPosten.dk og THYposten.dk og nu THY.pt. Det har moret ham at lave netmagasinet og givet pensionistlivet farve og rødvin. Han lover at give et praj til de overlevende, såfremt han skulle havne et sted, hvorfra der kan sendes en sikker SMS.

    Vis alle indlæg