Vejret er sådan et større program, der ikke bare fortæller dig, om det regner i morgen. Nej, det er et underholdningsprogram, der sender interessante katastrofer fra rundt i verden til skønne morgensolsbilleder og Haderslev Fjord. Men det kan da godt irritere min gamle sjæl, at når en af de mandlige værter er vejrvært, står han altid i vejen for det skilt, der viser, hvilken dag og tidspunkt, han taler om. Men kunne han ikke bare stå i den anden side?

Jeg henvendte mig til DRs vejrafdeling, og her svarede en chef, at det var sandelig ikke så let sådan uden videre at lave om på placeringsfeltet! Teknikken skal være på plads, og alt skal kunne fungere gnidningsløst! Han havde et godt råd til mig: Lyt efter, hvad han siger i stedet for at fokusere så meget på det skilt!!
Jeg beklager, at jeg har slettet hans mail; en usædvanlig fejl fra min side. Jeg påtænker at påføre mig selv en straf: Ingen rødvin i 14 dage!

TV2 kan godt finde ud af det. Her må vejrværten godt stå til venstre for skærmen bag sig.

Forfatter

  • Mona Lisa Olsen

    Mona Lisa Olsen er 514 år og dermed den ældste i redaktionen, dog ikke den med flest rynker, og anmelder radio- og TV-udsendelser. Hun ligger naturligvis under for projektet med at benytte danske ord og ikke engelske eller amerikanske. Hun mødte en italiener, der hed Leonardo, i Klitmøller. Han kunne ikke greje hendes smil. Hendes surferkæreste var med; han kiggede lidt på den flotte italiener og sagde så, at hun skulle vælge mellem ham og Leonardo - og slog sit surfboard ned i jorden. Hun trak på skulderen.

    Vis alle indlæg