Vincent fyldte fem år i går, den 16. august,  og har derfor haft overvejelser om sin fremtid.

– Jeg holder nok stadig fast ved at blive landmand eller måske godsejer. Jeg har jo hidtil syntes, det skulle være med køer, heste, får, geder og og og …
– Men en dag for et par år siden, tiden går umanerlig hurtig nu om dage, men altså, en dag da jeg var i marken for at opdage, hvordan det er med de dyr, stod jeg netop over for nogle temmeligt agressive geder. Det gjorde mig betænkelig. Min bedstemor viste mig, at man bare skulle holde hånden med foderet hen til dem, men det skulle jeg ikke nyde noget af.

– Der skulle være en ged her, men om jeg kan få den ud, ved jeg ikke. De siger, det er præstens ged.

– En John Deere kan jeg klare, men sådan en vred ged er ikke til at spøge med. Jeg gad ikke den ged. Jeg vil ikke være dyrlæge, hvilket min far prøvede at presse mig til. Det har jeg meddelt ham, så nu er den ged barberet.

– Man kan jo maskinbesætte gården og nøjes med det, der kan gro i jorden. Vi behøver ikke dyr. Mig og min kone. Elisabeth fra børnehaven. Vi er enige om, at hun tager sig af det huslige, så skal jeg nok klare alt det andet. Terminer, forsikringer, motordefekter, og hvad har vi.

Så det …

Blå er min yndlingsfarve, men her vil det nok være mere relevant at bruge den grønne … Fik I den?

Forfatter

  • Finn Wilkens

    Kommafundamentalist og ortonørd og ansvarshavende chefredaktør med en livslang appetit på at skrive. THY.pt udgør et thyskt netmagasin, der både peger indad mod thyboerne og udad mod verden, og som er formuleret i et uhyre gammeldags sprog uden stavefejl og klicheer og floskler og smarte engelske ord. Der er planlagt og datolagt et antal indslag, herunder chefredaktørens sidste tekst. Han er oppe i alder, og man ved aldrig! Får du meddelelse om hans (alt for tidlige) død, skal du holde øje med hans allersidste artikel, som er hans egen nekrolog. På den måde kan hans gravskrift afleveres med et lille smil og være slutpunktummet for det tidligere KlitPosten.dk og THYposten.dk og nu THY.pt. Det har moret ham at lave netmagasinet og givet pensionistlivet farve og rødvin. Han lover at give et praj til de overlevende, såfremt han skulle havne et sted, hvorfra der kan sendes en sikker SMS.

    Vis alle indlæg