Nye biler har assistentsystemer. De sikrer hjælp til søvnige chauffører, hjælper med at sikre fodgængere, der uforvarende træder ud foran bilen, og de advarer om bagfrakommende overhalinger. Samtidig kan de behageligt hjælpe dig med at parkere. Især en ting gør mig helt og aldeles glad for min nye hybrid!

Her er noget af det, der gør mig glad med min hybrid

Overskuelig

Næsten et head-updisplay, og man kan slukke for den store skærm. Dog kunne jeg ønske mig knapper til temperaturregulering og ikke skærmtryk. Det forstyrrer koncentrationen om kørslen.

målene er i orden

Der er den plads, man behøver. God adgang til bagagerummet indefra; klappen kan betjenes med foden, og indtræk er fornemt- alle vegne. Behøver jeg at nævne, at det er en SUV, som betyder høj dør, så man ikke skal knække gamle stive benknogler!

det, der gør mig

allermest glad er dette kabel. Hermed kan man nemlig lade hybrid-bilen, der jo har både en bezinmotor og en el-motor, så den kan køre omkring 28 kilometer, står der. Det er svært helt at finde ud af, fordi den lader såmænd også, når den kører nedad, eller når jeg bremser. Derved viser den godt nok kun 0 kilometer tilbage, men det passer ikke. Den har mere i sig, end den vil være ved.

hvorfor en hybrid og ikke en el-bil?

Jeg har ladeangst. Når vi skal besøge familie og venner i Sønderjylland, skal den lade omkring tre gange, inden jeg er hjemme i tryg havn i Thy igen. Og finder man en ladestander, skal den dels være ledig, dels kunne lade rimeligt hurtigt.
Derfor forsøger jeg at kombinere alle fordelene ved at besidde en hybrid-bil, fordi den også har en benzinmotor.

Højdepunktet af køreglæde

Men skal jeg kun køre i Thisted, opstår der en massiv glæde over dette køretøj. De 28 kilometer, eller lidt mere, foregår i absolut  larmende tavshed. Bilen har ikke mange lyde fra motor, når den kører på el. Dækstøj er forsvindende, så tilbage er kun svigermor til at forstyrre den salige ro og fred, der bemægtiger sig en, når man kører bykørsel. Samt bevidstheden om det forfærdeligt lave CO2-udslip, man afstedkommer.

Men hvis jeg havde muligheden for at opstille en privat ladestander ved min bolig, tror jeg faktisk, jeg ville købe en 100% el-bil. Det tror jeg!

Konklusion

“Det er sjovt at køre el-bil. Det er endnu sjovere at lade assistentsystemerne klare det nødvendige.”

Hanne Havgasse

“Jeg ville aldrig købe en bil, der dikterer mig, hvad jeg må og ikke må. Aldrig.”

Dennis Defekt

“Da jeg var ung, havde man en vogn trukket af en hest. Den havde kun et assistentsystem solidt indbygget: Den fik havre, hvis den gjorde, som man sagde oppe fra bukken. Det gjorde den så.”

Sigurd Zweistein

Forfatter

  • Finn Wilkens

    Kommafundamentalist og ortonørd og ansvarshavende chefredaktør med en livslang appetit på at skrive. THY.pt udgør et thyskt netmagasin, der både peger indad mod thyboerne og udad mod verden, og som er formuleret i et uhyre gammeldags sprog uden stavefejl og klicheer og floskler og smarte engelske ord. Der er planlagt og datolagt et antal indslag, herunder chefredaktørens sidste tekst. Han er oppe i alder, og man ved aldrig! Får du meddelelse om hans (alt for tidlige) død, skal du holde øje med hans allersidste artikel, som er hans egen nekrolog. På den måde kan hans gravskrift afleveres med et lille smil og være slutpunktummet for det tidligere KlitPosten.dk og THYposten.dk og nu THY.pt. Det har moret ham at lave netmagasinet og givet pensionistlivet farve og rødvin. Han lover at give et praj til de overlevende, såfremt han skulle havne et sted, hvorfra der kan sendes en sikker SMS.

    Vis alle indlæg