Gud er en kvinde

Jeg vågnede i morges kl. 7, det er sent for mig, der plejer at stå op mellem kl. 5 og 6. Og så var jeg endda stadig træt, så jeg lå en time, hvor jeg sådan gik ind og ud af søvnen.
Og pludselig viste Gud sig for mig og sagde:
“Hvis du tror på mig for fremtiden, og priser mig i skrift og tale, vil jeg lette dig for al sygdom og alle skavanker.”
Shit! tænkte jeg. De feministiske frontkæmpere havde ret, Gud er en kvinde.
Og hun sagde:
“Jeg vil gøre dig til et lykkeligt menneske.”
Det lød jo godt. Jeg var interesseret.
“Og jeg vil også sørge for dig økonomisk og love dig Arne-pension,” sagde hun.
Og så kunne jeg pludselig godt se, hvem det var.
“Du er en falsk gud, dig vil jeg ikke tilbede. Jeg vil hellere sælge min sjæl til Djævlen!” råbte jeg.
“Top,” sagde hun. “Hvad skal jeg give for den?”
*
Okay, det allersidste kan muligvis godt være kommet til mig i mere vågen end drømmende tilstand. Det er svært at sige, når man sådan ligger og er ved at vågne op.

Forfatter

  • Per Lau Jensen

    (foto: Lars Gundersen) PER LAU JENSEN, født 1954, er opvokset i Holte nord for København. Han har tidligere været racerkører, ejendomsmægler og indehaver af et byggefirma, før han blev forfatter. Han har boet 15 år i udlandet, i England, i Skåne og på Costa del Sol, men er for nylig vendt hjem til Danmark og bor i dag i en landvilla på Lolland. Per debuterede sent som forfatter, men har altid skrevet. Siden 2009 har han fået udgivet otte skønlitterære bøger: to romaner, tre bøger indenfor krimi/thriller-genren og tre humoristiske romaner i serien om Madstiffen, Bølleschæferen og Pjoklederen. Desuden har han fået udgivet fire særudgivelser i begrænset oplag, alle humoristiske dagbogsromaner. I 2016 modtog Per Hans Henrik Møllers mindelegat for romanen ”illa Isabella.” www.perlaujensen.dk

    Vis alle indlæg